Novice

29.09.2007  Supermoto - Slovenci v B finale
Slovenska supermoto reprezentanca je na svetovnem pokalu narodov med 24 reprezentancami končala kvalifikacije na 17. mestu. Dosežen rezultat ekipi odpira še eno možnost uvrstitve na finalno dirko saj se bodo jutri ob 11 uri kot drugouvrščena ekipa B-finala pomerili z osmimi reprezentancami za prvo mesto, ki vodi v finale.
Po kvalifikacijah so člani reprezentance povedali:
Uroš Nastran (S1): "Z današnjim rezultatom sem zadovoljen saj je moje 14. mesto rezultat trdega dela čez celo kvalifikacjisko dirko, saj me je po dobrem štartu eden od voznikov zrinil s proge na 22. pozicijo, tako da sem se moral skozi celo dirko prebijati na doseženo mesto. Glede na močno konkurenco sem zadovoljen s svojim rezultatom".
Marko Škarja (S2): "Z doseženim 12 mestom nisem najbolj zadovoljen saj sem mnenja, da bi lahko zasedel za dve mesti boljši rezultat."
Rok Mihelčič (Open): "Doseženo 17. mesto je dejanska slika mojih zmožnosti v tej zares močni konkurenci zato sem s svojim rezultatom lahko zadovoljen."
Vsi vozniki pa so si enotnega mnenja, da jutrišnje priložnosti ne gre izpustiti zato se bodo odločno pognali v boj za uvrstitev v finale.