Novice

22.10.2007  Skubic viceprvak Evrope
Odličen zaključek sezone za Inotherm racing team sta pripravila Boštjana - Pintar in Skubic v Španski Cartageni. Boštjan Skubic je osvojil naslov viceprvaka stare celine v razredu 1000 Superstock.
Po odpovedanih prostih treningih zaradi slabega vremena smo odpeljali samo en prosti in dva kvalifikacijska treninga.
Ekipa se je cel vikend ubadala s težavami z gumami in spremenljivim vremenom, a na koncu zelo uspešno zaključila sezono.
Boštjan Pintar je po veliki borbi v dirki osvojil skupno 10. mesto v prvenstvu v močni konkurenci z italijanskimi in češkimi dirkači.'' V 15. krogu sem ostal brez prestavne ročice, mi je kar odpadla! Mislim, da bom imel jutri moder palec na nogi, tako sem na silo prestavljal zadnjih 9 krogov. Časi so bili solidni, moram biti zadovoljen z končnim rezultatom!
Odlično do zadnjega kroga se je boril Boštjan Skubic in osvojil 7. mesto v dirki in naslov viceprvaka stare celine.
"Odličen rezultat. Težko prigaran, res. Borba je bila celo sezono, ta vikend pa je bil deloven. Nagajalo nam je vreme, tako da pred dirko nismo vedeli kakšne gume bomo uporabljali dežne ali za suho stezo. Dirko smo kljub nekaj dežnimi kapljami odpeljali po suhem. Moram priznati, da sem vozil z rezervo, saj bi me iz igre za vrhunski rezultat izločil današnji odstop. No konec dober vse dobro!"
Robert Pogorelc, Inotherm racing team