Novice

12.03.2010 Karting obvestila
Tudi prva dirka državnega in pokalnega prvenstva v kartingu se vse bolj bliža. na včerajšnji seji, je komisija za karting sprejela tudi nekatere spremembe, katere navajamo v nadaljevanju. Sicer pa je bilo za jutri v Krškem napovedano testiranje, katero pa je zaradi slabih vremenskih  pogojev, ki so vladali pretekle dneve, odpovedano oz. prestavljeno. Predvidoma bo testiranje potekalo pred prvo dirko na domačih tleh in sicer 10. aprila.

Prva dirka prvenstva Karting Formula bo sicer potekala 28. marca v Lignanu (Italija) v sklopu pokala Nord Est. A na tej dirki se razred 60 Baby ne bo točkoval za točka pokalnega prvenstva Slovenije, saj v Italiji vozniki, mlajši od 8 let, ne smejo nastopati.

Spremembe, katere je sprejela komisija, so dosegljive na povezavi Spremembe Karting 2010 - 01

Med drugim je komisija tudi potrdila razpis pozivnega tekmovanja za pokal Rok 2010, več o tem tekmovanju je na povezavi Pozivno tekmovanje za pokal ROK 2010

Več informacij o prvenstvu Karting Formula bo sicer dosegljivih na spletnem naslovu www.tkf.si , o prvenstvu Sportstil pa na naslovu www.sportstil.com

Včeraj je potekal tudi zadnji letošnji seminar za voznike in športne funkcionarje. Skupaj se je letos seminarjev udeležilo 98 voznikov.