Novice

11.06.2012 Trial dirka na Vranskem uspela
Prvega tekmovanja v trialu na Vranskem se je 2. junija kljub nekoliko slabši vremenski napovedi udeleželo veliko tekmovalcev. Pripravljenih je bilo 6 sekcij katere so morali tekmovalci prevoziti petkrat. Zaradi jutranjega dežja je bil oprijem pnevmatik slabši, vendar so vsi tekmovalci z veseljem sprejeli izziv in pričeli z premagovanjem ovir.
Pripravljeni sta bili dve težavnostni stopnji. Na tekmovanju v beli težavnostni stopnji (lažja proga) je bilo prijavljenih 13 tekmovalcev, na težji (rumeni progi) pa 4 tekmovalci.
V lažji kategoriji je zasluženo zmagal Boris Kozamurnik, kateri je vožnjo izboljševal iz kroga v krog in je tako s točko prednosti ugnal Uroša Bucaja. Tretje mesto je dosegel Samo Kolar, ki je tekmovanje sicer začel najbolje izmed vseh. Najboljši krog je odvozil Davor Primožič s samo dvema napakama, žal pa začel tekmovanje nekoliko slabše in s tem dosegel skupno 5. mesto.
V težji kategoriji je bil boj za prvo mesto zelo tesen. Grega Kleč je osvojil prvo mesto z razliko treh točk prednosti pred Jako Ogrisom.
Prav vsi tekmovalci so bili ob zaključku tekmovanja zadovoljni s progami, veliko pa je k temu pripomoglo tudi idilično okolje trial pologona v AMZS centru varne vožnje na Vranskem in večina že nestrpno pričakuje naslednjo tekmovanje!
Rezultati